KACHELHOUT

Kachelhout

Kachelhout verschilt van haardhout. Zo is al het haardhout wel geschikt voor de kachel, maar zijn niet alle soorten hout geschikt voor de open haard.
Het grote verschil is dat haardhout niet mag spatten, bij een houtkachel is dat geen probleem. Een houtkachel is dicht en dus zijn alle soorten hout in principe geschikt als kachelhout.

Kachelhout weer steeds populairder

Ondanks de steeds nieuwere technologieën is de populariteit van kachelhout de laatste jaren steeds meer toegenomen. Stijgende prijzen in gas en olie heeft ervoor gezorgd dat het stoken van het traditionele kachelhout weer helemaal terug is. Steeds meer huishoudens stoken op de houtkachel om zo geld op energiekosten te besparen. Daarnaast geeft kachelhout veel warmte en geeft het een heerlijke sfeer in de huiskamer.

Kachelhout kopen

In overleg kunnen wij het juiste hout leveren wat aan uw wensen en kachel voldoet zodat u kunt genieten met het hoogst haalbare rendement.
Het hout wordt per: Netzak of M³ geleverd. Eventueel kan het hout thuis worden geleverd. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

 

WIJ LEVEREN OOK AL UW HOUTSNIPPERS!

 

CONTACT KANTOOR

  • Anton van Duinkerkenstraat1 ,
       5751 XK DEURNE, NL
  • TEL: 06-24221170
  • Email: info@wood-deco.nl

CONTACT ZAGERIJ

Afspraak maken

Indien u een afspraak wil maken, neemt u dan eerst contact met ons op

PRIVACYVERKLARING