WIJ ZIJN OFFICIËLE DEALER VAN
BIJLEN
gransfors-bruks-logo.png

20 JAAR GARANTIE

 

EEN ONBEGRENSDE VERANTWOORDELIJKHEID

Wat we nemen, hoe en wat we maken en wat we verbruiken, is eigenlijk een ethische kwestie. We hebben daarvoor een onbegrensde verantwoordelijkheid.
Een verantwoordelijkheid die we proberen te nemen, maar waar we niet altijd in slagen. Een deel van deze verantwoordelijkheid is de kwaliteit en levensduur van een product. Het maken van een product van hoge kwaliteit is een manier om verantwoordelijkheid tetonen naar diegene die het product zal kopen en gebruiken.

Een goed product, dat men op juiste wijze leert gebruiken en onderhouden, heeft naar alle waarschijnlijkheid een langere levensduur. Dat is prettig voor de klant, de gebruiker. Maar het is ook voordelig
in een bredere context: een verlengde levensduur zorgt ervoor dat we minder nemen (lager verbruik van grondstoffen en energie), minder hoeven te doen (tijd hebben voor andere belangrijke of leuke dingen) en minder verbruiken (minder afval).

Eén van de doelen van Gränsfors Bruk is om goede producten met een lange levensduur te maken. Als bewijs voor deze doelstelling - en om er geen twijfel over te laten bestaan dat we een verantwoordelijkheid hebben - geeft Gränsfors Bruks  20 jaar garantie op zijn producten.
Een “GARANTIEKAART” vindt u in het BIJLENBOEK dat u krijgt bij aankoop van een bijl. Een voorwaarde voor de garantie is dat de adviezen omtrent onderhoud en gebruik worden opgevolgd.
Gränsfors Bruk vervaardigt bijlen sinds 1902 en koevoeten sinds 1942.

DOWNLOAD BIJLENBOEK

CONTACT KANTOOR

  • Anton van Duinkerkenstraat1 ,
       5751 XK DEURNE, NL
  • TEL: 06-24221170
  • Email: info@wood-deco.nl

CONTACT ZAGERIJ

Afspraak maken

Indien u een afspraak wil maken, neemt u dan eerst contact met ons op

PRIVACYVERKLARING